Servicii

Rent a car

Descoperă serviciile noastre profesionale de închiriere auto la cele mai avantajoase tarife. Oferim o gamă variată de mașini de înaltă calitate pentru a satisface nevoile tale.

See More
Contabilitate si expertiza contabila

Suntem o echipa de experti contabili autorizati, specialisti cu pregatire pentru toate demersurile contabile necesare.

See More
Activitati de cenzorat

Cenzorul este o persoană desemnată de către asociația de proprietari pentru a verifica gestiunea acesteia, dar și corectitudinea întocmirii documentelor financiar – contabile.

See More
Administrare imobile

Venim în sprijinul asociațiilor de proprietari și vă punem la dispoziție soluții eficiente, de calitate, privind administrarea de imobile.

See More
Servicii Juridice

Oferim servicii complete de infiintare a firmei precum si pachete complete de servicii conexe, precum modificarea firmelor deja existente.

See More
Resurse Umane

Reprezintă o abordare strategică a gestionării eficiente a persoanelor dintr-o companie sau organizație, astfel încât acestea să-și ajute afacerea să obțină un avantaj competitiv.

See More
Servicii de consultanta

Este o activitate care își propune să optimizeze resursele organizațiilor din sectorul public și privat și, în același timp, să le îmbunătățească eficiența proceselor, trainingul, selecția și integrarea resurselor umane și tehnologice, în conformitate cu nevoile specifice ale activității economice respective, în scopul obținerii unei valori adăugate cât mai mari.

See More
Constructii si Arhitectura

Oferim servicii complete de proiectare pentru proiecte rezidentiale si comerciale/industriale începând cu faza de concept și până la avizare și autorizare.

See More